2015. március 29., vasárnap

Megjelenés

Sziasztok Tükrös Gyermekeim! :)

Először is: igazán megörvendeztettek azzal, hogy a blogon nem pártoltatok el tőlem lelkes feliratkozóként, és szeretném leszögezni, hogy ezt jól teszitek, mivel minden, a könyvvel kapcsolatos fontos infót továbbra is megosztok itt a blogon. Innen indult az egész, és annyira a szívemhez nőtt, hogy képtelen vagyok rávenni magam a blog végleges törlésére, és különben is, ha feliratkoztatok, talán előbb jut el hozzátok egy új infó, mint a Facebook oldalon keresztül. Szóval ezután is nagy örömmel veszem a feliratkozásokat, nem tervezem megszüntetni a blogot! :)

Na, elég a rizsából, máris mondom, mi az új. Például az, hogy van megjelenési időpontunk! :)

Tükörlelkek várható megjelenés: Ünnepi Könyvhét, 2015. június első hete

Ami azt jelenti, hogy a Könyvhéten tudjuk majd (velem együtt) először kezünkbe venni a nyomdából melegen érkezett, kész könyvet. És ha már ott vagyunk a Vörösmarty téren, remélem, hogy megvalósulhat a terv, miszerint rögtön dedikálok is egy jót, merthogy kellemeset a hasznossal... :) És hogy hol dedikálok? Most jön a második új infó: a Ciceró pavilonjánál. Szóval lerántva még egy réteg lepel (jesssszus :'D); a könyv a Ciceró Könyvstúdió gondozásában jelenik meg.

Úgyse hinnétek el, mennyire izgatott vagyok. :D Már nagyon várom, hogy a kezemben tarthassam a könyvet... Már csak kicsivel több, mint 2 hónapot kell kibírni! :)

Szeretellek benneteket, és jövök még infókkal! :)

Dóra (DC) xx

4 megjegyzés:

  1. Waaa!!! *0* Mar nagyon varom!! <3
    Sajnos nem tudok menni a Konyvhetre. :/ Konyves boltokban mikor lesz kaphato?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Könyvhétre jelenik meg (június első hete), és azután már a könyvesboltokba is eljut. :)

      Törlés
  2. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! *-* Alig várom :3 A borítóra is nagyon-nagyon kíváncsi leszek. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon várom, és köszi, hogy te is ennyire várod! :D

      Törlés